İZMİT’TE ERDOĞAN ZAFERİ “TEŞEKKÜRLER İZMİT”

15 Mayıs 2023 17:33
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş;” Desteğini, partimizden ve Cumhurbaşkanımızdan esirgemeyen tüm İzmitli hemşerilerimize sonsuz ve kalben teşekkür ederim”

CHP’li belediye tarafından yönetilen İzmit’te, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bıraktı. Aynı zamanda İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in memleketi olan İzmit’te Erdoğan’ın kazandığı zafer sonrası AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla “Tüm İzmitli hemşerilerimize sonsuz ve kalben teşekkür ederim” dedi.

TEŞEKKÜRLER İZMİT

Tutuş şu ifadelere yer verdi;" Teşekkürler İZMİT. AK Parti olarak, kurulduğumuz günden bu yana, geçen 23 yılın ardından, aralıksız iktidar partisi olmamıza rağmen, girdiğimiz ilk seçimden daha fazla oy ve teveccüh ile, milletvekilliği seçimlerini Cumhur İttifakı olarak kazanmış bulunmaktayız. Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise; Tüm hayatını milletine ve memleketine adamış olmasının karşılığı olarak, hala iki kişiden birinin gönlünde ve oy pusulasında yerini almıştır. Bu vesile ile; Desteğini, partimizden ve Cumhurbaşkanımızdan esirgemeyen tüm İzmitli hemşerilerimize sonsuz ve kalben teşekkür ederim. #DurmakYokYolaDevam Sıra İkinci Turda." 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X