Kahramanmaraşlılardan Başkan Söğüt’e teşekkür

27 Nisan 2023 10:38
Kahramanmaraş merkezli depremin ilk günün itibaren, görev bölgesi olan Dulkadiroğlu ilçesinde çalışmalarını sürdüren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e, Kahramanmaraşlılar teşekkür plaketi gönderdi.

Görev bölgesi olan Kahramanmaraş’ta depremin ilk anından itibaren yardım çalışmalarını koordine eden Belediye Başkanı Şener Söğüt’e bölge halkı teşekkür plaketi gönderdi. Dulkadiroğlu İlçesi Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Bölükbaşı’nın hazırlattığı plaketi, bölgede görev yapan Körfez Belediyesi Teftiş kurulu Müdürü Nasır Durmaz Başkan Söğüt’e takdim etti.

KARDEŞ ŞEHİRDEN, ANLAMLI TEŞEKKÜR
Meclis kararı sonrasında kardeş şehir olunan Dulkadiroğlu ilçesi Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Bölükbaşı, bölgede gösterdikleri özverili çalışmaları sebebiyle Belediye Başkanı Şener Söğüt ve ekibine teşekkür plaketi gönderdi. Plaketi, Teftiş Kurulu Müdürü Nasır Durmaz tarafından Başkan Söğüt’e takdim edildi. Söğüt bu anlamlı hediye sonrasında, Mahalle Muhtarı Metin Bölükbaşı ve Kahramanmaraşlılara, sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

MUHTAR BÖLÜKBAŞI, “DEVLETİMİZ SEFERBER OLDU”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür plaketi gönderen Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Bölükbaşı, “Asrın felaketinde ilk günden bugüne, devletin bütün kademeleri ilçemizde tüm gücüyle çalıştı. Böylesi zor bir zamanda yanımızda olan tüm kurumlara, özellikle ezelden bir Maraşlı gibi, bir kardeş gibi tüm imkânlarıyla burada bulunan Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ederim” mesajını iletti.

SÖĞÜT DUYGULANDI
Plaketi aldığında çok duygulandığını ifade eden Başkan Söğüt, “Kardeş şehrimizin her zaman yanında olacağız” ifadelerinde bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X