Kocaeli Bilnet Okulları Sporda Yine Zirvede

03 Nisan 2023 10:14
İzmit Tepeköy mevkiinde 15 bin metrekarelik bir alanda anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise birimleriyle varlığını sürdüren; kurulduğu günden bu yana tüm birimlerinde birçok başarı elde etmiş, ayrıca proje ve etkinlikte sayısız başarılara imza atmış olan Kocaeli Bilnet Okulları okul sporlarında da başarıya doymuyor.

Okul sporlarının düzenlemiş olduğu Küçük Kızlar Tenis, Yıldız Kızlar Tenis, Küçük Erkekler Basketbol, 3x3 Kızlar Basketbol, Aeorobik Jimnastik, Judo ve Küçük Kızlar Satranç Turnuvalarında ciddi başarılar elde etti.

          Küçük Erkek Okul Basketbol takımımız oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak grubundan lider çıkmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder finallerde başarılar dileriz.

Okul sporları tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Tenis İl Birinciliği müsabakalarında, Asya AYAZ ve Zeynep AYAZ’dan oluşan okul takımımız i l 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Küçük Kızlar Tenis İl Birinciliği müsabakalarında, Nilay Ferayi İNALTAY ve Mina Güneş KÜÇÜK'ten oluşan okul takımımız tüm maçlarını namağlup tamamlayarak 8 takım arasından ilk 1.si olarak şampiyon olmuştur. Öğrencilerimiz okulumuzu ve ilimizi bölge şampiyonalarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder bölge yarışmalarında başarılarının devamını dileriz.

Okul sporları tarafından düzenlenen okullar arası 3x3 Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında Ayşegül Sel, Ceren Temi, Nira Cinel ve Betül Kavşut öğrencilerimizden oluşan Genç A Kız Takımımız Kocaeli 2.si olarak gümüş madalya kazanmıştır.

 Okul sporları tarafından düzenlenen okullar arası Aerobik Cimnastik  il birinciliği müsabakalarında öğrencilerimiz Ceren ATAÇ Kocaeli 3.si olarak bronz madalya kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul sporları tarafından düzenlenen judo il birinciliği müsabakalarında 5-B sınıfı öğrencilerimizden Sinem Karaalp Kocaeli 2.si olarak gümüş madalya kazanmıştır.

21-24 Mart tarihlerinde İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda yapılan okullararası satranç turnuvasında küçük kızlar okul takımımız namağlup KOCAELİ şampiyonu olmuştur. Öğrencilerimiz okulumuzu ve ilimizi bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştır.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X