Oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu komşusunu öldüren babaya 23 yıl hapis

03 Nisan 2024 14:59
Kocaeli'nin Derince ilçesinde trafik kazasında oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu komşusunu alışveriş yaptığı esnada öldüren, eşini ise yaralayan sanık toplam 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yenikent Mahallesi'ndeki bir süpermarkette 22 Åžubat 2022'de alışveriÅŸ yapan evli çift, Mustafa Åž.'nin silahlı saldırısına uÄŸramış, Belfun DoÄŸramacı (44) kalbinden, eÅŸi Sevda DoÄŸramacı (39) ise kolundan vurulmuÅŸtu. Yaralılardan Belfun DoÄŸramacı hayatını kaybetmiÅŸ, ÅŸüpheli Mustafa Åž. tutuklanmıştı. Öldürülen Belfun DoÄŸramacı ile Mustafa Åž'nin komÅŸu oldukları, 2019 yılında Mustafa Åž.'nin oÄŸlu Batuhan'ın (18) Belfun DoÄŸramacı'nın kullandığı otomobilin kaza yapması neticesinde hayatını kaybettiÄŸi ve ikili arasında bu sebeple husumet baÅŸladığı ortaya çıkmıştı.

Toplam 23 yıl hapis cezası aldı
Tutuklu sanık Mustafa Åž.'nin Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesince yargılanmasına devam edildi. DuruÅŸmaya tutuklu sanık Mustafa Åž. ve taraf avukatları katıldı. Söz hakkı verilen sanık piÅŸman olduÄŸunu söyledi. Sanık Mustafa Åž.'ye Belfun DoÄŸramacı'ya yönelik iÅŸlediÄŸi haksız tahrik altında kasten öldürme suçundan 16 yıl hapis, Sevda DoÄŸramacı'ya yönelik iÅŸlediÄŸi yaralama suçundan 6 yıl hapis, ruhsatsız silah bulundurma suçundan ise 1 yıl hapis cezası verildi.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X