“Kocaeli yine en güçlü desteği verecek”

14 Nisan 2023 17:49
AK Parti Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın içerisinde Şehir Hastanesi’nin de yer aldığı Açılış Bayramı için Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda davet broşürü dağıttı.

AK Parti Milletvekilleri ve milletvekili adayları; Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın gerçekleştirilecek olan Şehir Hastanesi açılışı ve Açılış Bayramı için davet broşürü dağıttı. İlçeleri cadde cadde gezen Milletvekilleri ve Milletvekili adayları, vatandaşlarla da sohbet etti, esnafa kolaylıklar diledi

TEŞKİLATLARLA BİRLİKTE SAHADAYDILAR

Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası’nda gerçekleştirilen programa; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve Sami Çakır ile Milletvekili adayları Veysel Tipioğlu, Yasemin Özdemir, Ali Güney, Berna Abiş, Hasan Soba ve İbrahim Efe katıldı. Ayrıca ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları da programda vekillere ve vekil adaylarına eşlik etti.

EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Darıca’yı cadde cadde, sokak sokak gezen Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, girdikleri esnaflar ve yoldaki vatandaşlarla da sohbet etti. Yarın saat 16.00’da Şehir Hastanesi önünde gerçekleştirilecek olan Açılış Bayramına tüm Darıcalıları beklediklerini söyleyen vekiller, “Cumhurbaşkanımızı yine en iyi şekilde ilimizde ağırlayacağız, Şehir Hastanemizin ve ilimizde hayata geçirdiğimiz diğer birçok eserin açılışını yapacağız” dedi.

DİLOVASI DESTEĞİNİ GÖSTERECEKTİR

AK Parti Milletvekili Sami Çakır ve Milletvekili Adayları Veysel Tipioğlu ve Ali Güney de Dilovası’ndaydı. Belediye Başkanı Hamza Şayir’in de eşlik ettiği heyet ziyarette konuşan Milletvekili Çakır, “Dilovası dün olduğu gibi bugün ve yarın da AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini gösterecektir” dedi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMADILAR

Milletvekili adayları Berna Abiş, Hasan Soba ve İbrahim Efe de teşkilat üyeleri ile birlikte gün boyu çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Vatandaşları yarın gerçekleştirilecek olan açılışa davet eden vekil adayları, “Gebze bölgemiz inanıyoruz ki Türkiye’nin yüz yılına ki en güçlü desteği verecektir” ifadelerini kullandı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X