“Körfez’de Cumhur İttifakı olarak güçlüyüz”

27 Temmuz 2023 15:12
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu veyönetimini ağırladı. Başkan Söğüt, “Körfez’de Cumhur İttifakı olarak güçlüyüz vegüzel bir birliktelik içerisindeyiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve yönetimini ağırladı. MHP’li meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette ilk olarak misafirlerini makamda ağırlayan Başkan Söğüt, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu Başkan Söğüt’e çiçek takdim ederken, Başkan Söğüt
de hediye takdiminde bulundu.

GÜZEL BİR SİNERJİ YAKALADIK

Başkan Söğüt daha sonra misafirleri meclis salonunda ağırladı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Söğüt, “Çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Bu seçimde canla başla çalışan Cumhur İttifakımızın mensubu MHP teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğini hem sahada hem sandıklar açılınca gördük. Güzel bir çalışma yürüttük. Birlikteliğimiz güzel bir sinerji ortaya çıkardı” dedi.


KÖRFEZ’DE GÜÇLÜYÜZ

“Körfez’de Cumhur İttifakı olarak güçlüyüz” diyen Başka Söğüt, “Hem geçmiş yerelseçim sonuçları hem de son seçimin sonuçları ve kamuoyu yoklamaları bizi zaten birkaç adım önde gösteriyor. Ama buna sığınarak durmuyoruz, Körfez’i daha güzel hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Yine Cumhur İttifakı olarak zaferi elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK

İlçenin kronik hale gelmiş sorunlarını bir bir çözdüklerini belirten Başkan Söğüt, “Yaptığımız hizmet ve projeleri birlikte hayata geçirdik. MHP teşkilatımızın meclis üyeleri ile uyumlu ve güzel bir birlikteliğimiz oldu. Göreve geldiğimizde sorumluluktan kaçmadık, nerede sorun varsa çözümü için canla başla çalıştık.

MHP’DEN TEŞEKKÜR


Körfez’in dört bir yanında ayrım yapmadan çalışma yürüttük. Köylerimiz de kent
merkezindeki mahallemizde bizler için bir. Ulaşımdan spora, eğitimden sosyal hayata
kadar bir çok projeyi hayata geçirdik. İhale sürecinde olan projelerimizde var. Hepsi
daha güzel bir Körfez için” dedi. MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu da nazik ev
sahipliğinden dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X