Körfez’den Çanakkale ve Bursa’ya ‘kültür’ gezisi

20 Temmuz 2023 09:42
Körfez Belediyesi’nin tarih ve kültürel değerleri tanıtmak için organize ettiği kültür gezileri ile Körfezliler Bursa ve Çanakkale’yi gezme imkanı yakalıyor

Körfez Belediyesi’nin tarih ve kültürel değerleri tanıtmak için organize ettiği kültür gezileri ile Körfezliler Bursa ve Çanakkale’yi gezme imkânı yakalıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen geziler kapsamında Şehitler diyarı Çanakkale ve Bursa’ya düzenlenen kültür turlarında Körfezli vatandaşlar tarih, kültür ve manevi duyguları yaşıyor.

ÜCRETSİZ HİZMET

Körfezliler, yaz ayları boyunca sürecek gezilerde Çanakkale ve Bursa’da tarih ve kültür yolculuğuna çıkmaya başladı. Rehberlik hizmetini de içinde barındıran gezi ile vatandaşlar, Bursa’nın ve Çanakkale’nin  tarihini ve maneviyatını yaşadı. Körfezli vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmet için Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve Körfez belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

ONLİNE BAŞVURU YAPILIYOR

Kültür gezilerine her vatandaş katılabiliyor. Bunun için başvurular ise online olarak alınıyor. Gezi başvuruları online olarak korfez.bel.tr üzerinden (korfez.bel.tr > E-belediye > Gezi Başvuru ) yapılıyor. Geziyle ilgili tüm detaylara da başvuru ekranından ulaşılabiliyor.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X