Meteoroloji’den Kocaeli İçin “Toz Taşınımı” ve “Sağanak Yağış” Uyarısı!

11 Nisan 2023 09:32
Geçirdiğimiz kurak kışın ardından Meteoroloji, sıcaklıklarının hafta başından itibaren ülke genelinde azalacağını, Perşembe gününe kadar sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. 11 ilimiz için de kar uyarısı yapıldı.

Çok kurak bir kış mevsimini geride bırakırken barajlardaki su seviyelerinin düşük kalması paniğe yol açmıştı. Nisan ayının başlangıcı ile birlikte gelen yağışlı havalar yüreklere adeta su serpmişti... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevreleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X