MİLLET İTTİFAKINDA YÜZLER DÜŞTÜ! ACUR SALONDAKİLERİ UYARDI “SURATINIZDAKİ MUTSUZLUĞU KALDIRIN, SİLKELENİN”

16 Mayıs 2023 12:01
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, bugün seçim değerlendirmesi için bir araya gelen Millet İttifakı mensuplarının yüzlerini asık görünce uyarıda bulundu.

SEÇİM SONUCU İTTİFAKTA ÇATIRDAMA YARATTI

14 Mayıs seçimlerinde istedikleri sonucu alamayan Millet İttifakı birbirine düştü. İYİ Partili pek çok ismin CHP’ye ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olumsuz açıklamalarda bulundu. O isimlerden biri de milletin kararını verdiğini söyleyen İYİ Parti Kocaeli il Başkanı Nusret Acur’du.


ACUR YÜZLERİ ASIK GÖRÜNCE UYARDI

Millet İttifakı bugün Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklaması ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıda sözü alan Nusret Acur ise salondaki mutsuzluğu fark edince uyarıda bulundu.

“YÜZÜNZDEKİ MUTSUZUĞU KALDIRIN”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur;” Önce şu suratlarımızdaki mutsuzluğu kaldırın, motivasyonsuzluğu düzeltelim. Kimsenin kazanmadığı bir seçim yaşadık. Biz kaybetmedik. O kadar motive olmuştuk ki bu işi ilk turda yüzde 50, 55, 60 bandında kazanacağımızı düşündük. Silkelenip kendimize gelelim. Recep TAYYİP Erdoğan ilk defa seçimi kazanamadı. Bir dönüşüm başladı bizim sadece biraz daha kendimize güvenmemiz lazım. Bu işe inanıyor olmamız lazım. Bir araya gelip kendi kendimiz program yapmak yerine önce kendi üyelerimiz ile çalışacağız herkes AK Partiye oy vermiş birinden oy getirse biz bunları yeneriz. Bizim oyumuzu çalmazlar mı? Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Millet İttifakına oy veren kimse gitmez o tarafa. Bu 13 günde el ele verelim, sahada olalım. Bu güne kadar Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermiş kişiyi bulup y isteyeceğiz. Bu güne kadar yapmadığımız bir şey ama.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X