MUHALEFETE YÜKLENDİ “SEÇİLEBİLİR SIRADA KADIN ADAY YOK”

25 Nisan 2023 12:27
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus Bugün İl binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.Talus"Kadın adaylar açısından muhalefette sıralamaya bakarsınız, seçilecek sırada kadının adı yok. Ama bizim AK Parti’de sıralamada seçilecek sırada iki hanımefendi adayımız var. " dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus Bugün İl binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Gündeme dair konuları elen alan Talus, muhalefeti de es geçmedi. Talus yaptığı açıklama ile;” Bırakın yaptıklarımızı saydıklarımızın birkaçını yapacak bir baba yiğit yok. Muhalefet bırakın bunları yapmayı düşünün vaat bile edemez.” Dedi.

“ERDOĞAN BU BADİRELERİ ENGEL OLARAK GÖRMEDİ”

Talus burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;“27 Ocakta il başkanımız Mehmet Ellibeş’in istifası ile göreve başladık. Sonra il başkanlığına atandık. Baktığınız zaman 6 Şubatta deprem felaketi yaşadık. Kocaeli’mde depremi yaşayan bir kardeşiniz olarak orayı gördüğümüzde asrın felaketi olduğunu gördük. Seçim süreci başladı, özellikle seçim sürecinde 10 günde 151 adaya dayımız oldu. Bu aday adaylarımızla temayül yaptık, İzmit ve  arada Körfez İlçe başkanlarımızı atadık, bu arada İl SKM le beraber bütün ilçe SKM’leri tamamlayarak 700 kişilik ekiple sahada çalışmalarına başladık. Sonuçta bu süreçte biz bunları yaşarken son 20 yıla baktığınızda ülkemizi etkileyen çok badirelere şahit olduk, gezi kalkışması, 15 Temmuz darbe girişimi, Covid-19 vb. bir çok şey. Recep Tayyip Erdoğan Allah’tan bu badireleri engel olarak görmedi. Recep Tayyip Erdoğan siyaset hayatının bütün dönemlerinde olduğu gibi açılıştan açılışa projelerden projelere koşuyor. Kocaeli şehir hastanesini açtık ve 94 yatırım oldu burada.

“YAPTIĞIMIZ ESERLERDEN ANSİKLOPEDİ YAPILIR”

TOGG hem Gebze’de hem İzmit’te gördünüz. Bunlar bizim için gurur kaynağı. Karadeniz gazının şebekeye verilmesi deprem bölgesindeki 600 konutun temelinin atılması gibi listeyi çok uzatabiliriz. Bazıları bunlara seçim yatırımı desinler. Bırakın yaptıklarımızı saydıklarımızın birkaçını yapacak bir baba yiğit yok. Muhalefet bırakın bunları yapmayı düşünün vaat bile edemez. Türkiye’nin başardıkları bizim yüz akımızdır. Muhalefetten farkımız budur. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan eserleri son zamanlarda yaptığımız eserlerden ibaret değil. Dönemimizde yaptığımız eserlerden ansiklopedi yapılır.  Muhalefet bizim beyannamemizi okusa vaat etiklerini vaat etmezdi bizim yaptıklarımızı vaat ediyor. Bunları devletin parası ile yaptılar diyorlar Mesnetsiz vaatlerle ortalıkta dolaşanlar yapmayı vaat etiklerini kimin parası ile yapacaklar.

“SEÇİLEBİLİR SIRADA KADIN ADAY YOK”

TOGG yedi yılda bir milyon üretmeyi hedefliyoruz. Bütçeye atkı 1 trilyon Türk lirası. Yerli savunma sanayisini yüzde seksene çıkardık. 2022 savunma sanayi ihracat ciromuz 4.4 milyar dolar. Karadeniz doğalgazımız bulamazsınız demişlerdi bulduk. 7-8 yılda yapılacak işi 3 yılda bitirdik. Şebekeye verildi. 35 yıl doğalgazı karşılayabileceğiz. Bunun bize katkısı 1 trilyon dolar ülkemize kalacak. Bu aşamalara gelmek birden olmadı bu 20 yılımızı aldı. Önümüzdeki dönemi şahlanış dönemi koyduk. Kocaeli açısından ne Kocaeli sanayi ve üretimin merkez üssüdür. Kocaeli yüksek teknoloji ürünleri olmak üzere adres olacak. Türkiye yüzyılı Kocaeli yüzyılı olacak. Bu seçim Türkiye aydınlık bir gelecek vaat edenlerle karanlık kavgalara çekmek isteyenlerin seçimdir. Türkiye’nin tefecilere ipotek etmek isteyenlerle Türkiye’nin kaynakları ile çalışanların seçimidir. O parayı hangi şartlar ile getireceksiniz açıklamanız lazım. Birbirine benzemez ve kaostan aşka bir şey vaat etmeyen terör örgütü le kumar masası diyenler ile iş tutanları sandığa gömeceğiz. Programlarda Kocaeli’nin her zamanki yerinde olduğunu görmüşsünüzdür. Kocaeli AK Parti olarak 100 yılın seçimin önemi ile hedeflerimizi büyüttük. 14 adayımızda baktığınızda seçim döneminde sahadayız. Bizim bir özelliğimiz Kocaeli 14adayını konuşan tek partiyiz. Kadın adaylar açısından muhalefette sıralamaya bakarsınız, seçilecek sırada kadının adı yok. Ama bizim AK Parti’de sıralamada seçilecek sırada iki hanımefendi adayımız var.  Aynı zamanda seçim müzikleri kullanmıyoruz ama Koaceli’de her sokaklara gidiyoruz. Her vatandaşımızdan oy istiyoruz. Türkiye yüzyılında bir oyla hepinizi aramızda görmekten memnun oluruz. “ dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X