MURAT BALABAN AK APRTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

15 Mart 2023 13:39
Milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Kartepe Belediye Başkan yardımcısı Murat Balaban bugün başvurusunu yaptı.

 

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan ve 16 Mart’ta kadar sürecek olan Aday adalığı başvurularının start vermesi ile hareketlilik arttı. Resmi başvuruların başladığı Ak Parti’de adaylığını açıklayan isimler de il binasına gelerek başvuruda bulunuyor. 2023 Milletvekili seçimlerinde adaylığını açıklayan ve görevinden istifa eden Kartepe Belediyesi Başkan yardımcısı Murat Balaban da bugün il binasında başvurusunu yaptı. Balaban;” İnşaat mühendisiyim bir deprem yaşadık bununla ilgili konularda bir katkım olabileceğine inandığım için aday oldum” dedi.

 

MURAT BALABAN KİMDİR?

1975 tarihinde Kartepe/Sultaniye' de dünyaya gözünü açtı. İlköğretim ve lise eğitimini İzmit'te tamamlayan Murat BALABAN, Eğitim hayatına, Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamlayarak devam etti. 2000 yılında iş hayatına atıldı ve beş yıl aile şirketinde çalıştı, kariyerine 2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesin' de inşaat mühendisi olarak  işe başlayarak devam etti. K.B.B. de çeşitli görevlerde bulunan Balaban, 2009 yılında yol ve şube müdürlüğüne atandı. 2017 yılından itibaren ise Kartepe Belediyesi Başkan yardımcılığı görevini atanarak görevinin başına geçti ve  görevini halen sürdürmektedir. Murat Balaban evli ve 4 çocuk babasıdır.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X