VEKİL OLUR OLMAZ İLK İCRAATINI GERÇEKLEŞTİRDİ O KÖYE İNTERNET GELİYOR

24 Mayıs 2023 12:30
9 yıldır interneti olmayan İzmit’e bağlı Kadriye Köyü’nde vatandaşlara müjdeli haber geldi. Konuyu bir toplantıda AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu’na ilettiklerini dile getiren Muhtar Arslan’ın o çağrısı sonrası Tipioğlu harekete geçti. Arslan, internet için keşfin başladığını duyurdu.

 İzmit’e bağlı Kadriye Köyü’nde 9 yıldır internet yok. Durumu her fırsatta dile getiren ve sosyal medya hesapları üzerinden sesini duyurmaya çalışan Gülbahçe Mahalle Muhtarı Ahmet Arslan, taleplerinin maliyet gerekçesiyle bir sonuca varmadığını, yetkililerin bir an önce duruma el atmaları çağrısında bulunmuştu.

ZİYARETE DAHİ GELMEK İSTEMİYORLARDI

Köyde yaşayan vatandaşların konuyla alakalı sürekli muhtardan talepte bulundukları, köy halkının torunlarının ve çocuklarının bu gerekçeyle büyüklerinin dahi ziyaret etmekten geri durduklarını ifade edilmişti.

TİPİOĞLU’NA İLETTİ KEŞİF BAŞLADI

O köy için sonunda adım atıldı. Geçtiğimiz hafta bir toplantıda konuyu AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu’na ilettiklerini söyleyen Muhatar Arslan’ın çağrısı sonrası Tipioğlu harekete geçti. 9 yıldır internet olmayan köy için aracı olan Tipioğlu’nun bu hareketi büyük takdir topladı. Muhtar Arslan ise müjdeli haberi  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Arslan ;” 9 YILLIK HASRET SONA ERİYOR TÜRK TELEKOM İNTERNET KEŞFİ YAPILMIŞTIR BİR KAÇ GÜNE KADAR DA ÇALIŞMA BAŞLAYACAKTIR AK PARTİ KOCAELİ MİLLET VEKİLİMİZ SAYIN VEYSEL TİPİOĞLUNA HALKIM VE ŞAHSIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X