Öğretmenlerde kazanan Oruç Reis A.L. oldu

24 Kasım 2023 16:44
Körfez Belediyesi ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle voleybol turnuvası düzenlendi. Zafer ise Oruç Reis Anadolu Lisesi’nin oldu

 

Körfez Belediyesi ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle voleybol turnuvası düzenlendi. Emlak Konut İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen final maçında dereceye girenlere kupa töreni yapıldı. Törene Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt katıldı.

 

ÇOK SAYIDA OKUL KATILDI

Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen voleybol turnuvası 28 okulun katılımıyla gerçekleşti. Yapılan turnuva da 40 takım birbiriyle adeta yarıştı. Birlik beraberlik içinde yapılan turnuvaya toplamda 500 öğretmen katıldı ve kadına verilen değer kapsamında her takımda kadın öğretmenlerin oynatılması dikkatlerden kaçmadı. 

 

KAZANAN ORUÇ REİS ANADOLU LİSESİ

Büyük bir emekle ve heyecanla oynanan maçlar 1 ay sürdü. Dostlukla yürütülen maçın sonucunda galip gelen taraf Oruç Reis Anadolu Lisesi oldu. Turnuva da; Körfez Fen Lisesi ikinci, Yarımca Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü, Emlak Konut İlkokulu ise dördüncü oldu.

 

KUPA TÖRENİ YAPILDI

Kaybedeni olmayan turnuvada galip gelen takımlara kupaları verildi. Bütün takımların büyük sevinç yaşayarak katıldığı maçta birincilik kupasını Şener Söğüt verdi. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Söğüt; ‘’ öncelikle hepinize teşekkür ediyorum ve sizleri canı gönülden kutluyorum. Her biriniz büyük emek sarf ederek oynadınız. Bu maçın kazananı yok, galibi var. Hepinizi tebrik ediyorum’’ dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X