Rektör Cantürk’ten KOVİAD’a Davet Ziyareti

26 Şubat 2024 16:07
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği'ni ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyacak olan MARMARAKAF kapsamında Rektör  Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Harun Kocagöz ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,  Marmara Kariyer Fuarı ile ilgili bilgiler paylaştı.

‘KENTİN FAYDASINA OLACAK HER ÇALIŞMANIN DESTEKÇİSİYİZ’

Ziyaretleri ve davetleri için Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve beraberindekilere teşekkür eden Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz, düzenleyecekleri fuar çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kocagöz, “Kentimize değer katacak her çalışmanın destekçisiyiz. Bu program için de sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

FUARA DAVET

MARMARAKAF'ın, 'EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde" mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığı ve Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenleneceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'EN'lerin fuarı için belirledigimiz hedeflerimizi yakaladık ve geçiyoruz. Üniversite öğrencilerimizin ve mezunlarımızın katılabileceği, iş fırsatları ve staj olanaklarından faydalanabilecekleri, pek çok sektörün öncü firmalarını ağırlayacağımız güzel bir fuar gerçekleştireceğiz. Sizlerin de bu anlamda desteklerini bekliyoruz.' dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X