SARI MAZBATASINI ALDI "HEDEFİMİZ BÜYÜKŞEHİR"

06 Ekim 2023 16:18
CHP kocaeli İl Başkanlığı kongresinde seçilmiş il başkanı olan Bülent Sarı bugün mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl başkanlığı Kongresi 30 Eylül Cumartesi günü Kocaeli kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Bülent Sarı ve Uğraş Çiftçi başkanlık için yarıştı. 642 delegenin oy kullanma hakkının olduğu kongrede Bülent Sarı 306 oy alarak seçilmiş CHP İl Başkanı oldu. Rakibi Uğraş çiftçi ise 47 oy aldı.


TEK HEDEFİMİZ BÜYÜKŞEHİR’İ ALMAK

CHP Kocaeli İl başkanı Bülent Sarı, bugün Kocaeli Adliyesin’nde Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça’dan mazbatasını aldı. Sarı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” “Artık hedefimiz Büyükşehir Belediyesini almak. 19 yıldır yönetilen büyükşehir belediyesinde 2 tane abimizin nimetlerinden yararlanıyorum. 1 tanesi Sefa başkan bir tanesi Hikmet başkan. 12 ilçe başkanı 472 mahalle başkanımız, milletvekillerimiz ile tek hedefimiz büyükşehir belediyeyi almaktır. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

“KOCAELİ’Yİ ESKİ GÜNLERİNE GETİRECEĞİZ”

Bunun sorunluluğunu bilerek 11 belediyenin içerisine kocaeli Büyükşehir Belediyesini katacağız. Vizyonsuzluğun kent projesi var arkada.19 yıldır bu kente sundukları vizyon projesi olan sadece teleferik projesi. Onu dibine de Kocaeli’nin intiharı olacak bir haddehaneyi kuracaklar. Mart ayından sonra buna da kesinlikle müsaade vermeceğiz. Ve 12 ilçe başkanımızla tüm gücümüzle buradayız. Kocaeli’yi eski günlerine tekrar getireceğiz”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X