ŞEHİR HASTANESİ TRAMVAY HATTI YIL SONUNA KADAR BİTECEK

16 Haziran 2023 16:21
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın;” Kocaeli Şehir Hastanesi’nin yıl sonunda biteceği müjdesini buradan verebiliriz. Yıl sonunda da şehir hastanesi konusu bitecek inşallah. Ulaştırma bakanlığı ihaleyi tamamladı”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Kuruçeşme Tramvayının tanıtımını gerçekleştirdi. Kuruçeşme halkına ücretsiz olan tramvaya kent meydanından binen Başkan Büyükakın’a AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Ulaşım Park Genel Müdürü Serhan Çatal, KBB Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu eşlik etti.

YIL SONUNA KADAR BİTECEK

 Büyükakın;“Kocaeli Şehir Hastanesi’nin yıl sonunda biteceği müjdesini buradan verebiliriz. Yıl sonunda da şehir hastanesi konusu bitecek inşallah. Ulaştırma bakanlığı ihaleyi tamamladı. Alikahya bölgesine ulaşacak plan tramvay ihalesini de yapıyoruz proje vaat etmiyoruz ihale yapıyoruz. Orada da yaklaşık 2 yıl gibi bir zaman diliminde bitecek olan etap etap açmayı planlığımız çalışma yaptık. 600 günde bitecek.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X