SİYASET ODA BAŞKANLIĞINA BENZEMEZ, CEVABINI ALIR SUSPUS OLURSUN

22 Nisan 2023 14:43
Gebze Ticaret Odası bayramlaşma programında yaşanan krizin ardından açıklama yapan Recep Kaya;” Siyaset oda Başkanlığına benzemez konuştuğunuza dikkat etmezseniz cevabınızı en doğrusundan alır sonrada sus pus olur cevap veremezsiniz” dedi.

Gebze Ticaret Odasının yeni başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında siyasi kriz yaşandı. Millet ittifakı adayı ve eski Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in ' Gebze'ye yönelik konuşmasında Hünkar Çayırını el birliğiyle nasıl kurtadıklarını ifade etmesinin ardından Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün 'biz vatan hainleriyle Kandil destekçileriyle yol yürümeyiz' sözü krize neden oldu. Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Nail Çiler'e yüklenen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya;” Siyaset oda Başkanlığına benzemez konuştuğunuza dikkat etmezseniz cevabınızı en doğrusundan alır sonrada sus pus olur cevap veremezsiniz” dedi.

“SUS PUS OLUR CEVAP VEREMEZSİNİZ”

Kaya şu ifadeleri kullandı;” Yazık siyaset kimlere kaldı. Siyaset oda Başkanlığına benzemez konuştuğunuza dikkat etmezseniz cevabınızı en doğrusundan alır sonrada sus pus olur cevap veremezsiniz. Ayrıca istifa ettiğinizi unutmuşcasına odanın Başkanının oturması gereken yere oturup oda adına söz aldığını söyleyerek siyaset yapmayacağım deyip Arkanızdaki ekrana geçmişte oda adına yaptığınız hizmetleri odanın imkanlarını arka bahçeniz gibi kullanarak siyasi hizmetler gibi gösterip Gebze’yi ben kurtardım havasına girer siyasetin dik alasını yaparsanız. İlçenin ortak kurumuna Bayramlaşma için gelen herkesten siyasi destek isteme acemiliğine düşerseniz o dönem görevi gereği imza yetkisiyle icraatın altında imzası olan imzasına sahip çıkınca siz de böyle söylediklerinizi savunamaz pozisyonuna düşersiniz.  

“DAHA DA ANLAYAMIYORSANIZ…”

Ezan, Bayrak değerlerimize hep beraber sahip çıkma takiyyesinde bulunduğunuzda yine muhatabınızın ve Gebze’de bu güne kadar yan yana olduğunuz hiç kimsenin size yakıştıramadığı, kandilin kuklalarıyla aynı masada oturarak bu değerlere sahip çıkılamayacağını hatırlattığında da yine cevap veremezsiniz.  Avukatlığınıza soyunan diğer masa müttefikinize de sanırım bu cevap yeterli olur çünkü durum tam da budur ve hiç bir çarpıtma da yoktur. Mübarek Bayram günü Bayramlaşmaya gelenlerin huzurunu bozan ve ortamın gerilmesine vesile olan da maalesef kendileridir buna biz, kendileri ve salonda bulunan herkes de şahittir.  Daha da anlayamıyorsanız çok daha geniş izahatta bulunabileceğimizi de belirtmek isterim.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X