BU KAFAYLA SONUÇ DEĞİŞMEZ Talus: “CHP, önce aynaya baksın”

20 Haziran 2023 11:53
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, CHP’nin seçim yenilgisine kılıf aramayı sürdürdüğünü, özeleştiri yapmak yerine iftira ve karalamalarına devam ederek, suçu başkasına atmaya çalıştığını kaydetti.

TALUS’TAN SERT YANIT

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 14-28 Mayıs seçimlerinde halkın hem mecliste, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tercihinin çok net olduğunu, bununla birlikte Kocaeli’nin her ilçesinde birinci parti olmayı başardıklarını belirterek şunları söyledi: “Burada seçimi kazanan taraf olmamıza rağmen bizler milletimizin verdiği en ufak mesajı bile almaya, kendi adımıza özeleştirimizi yapıp, eksiklerimizi görmeye çalışıyoruz. Muhalefet ise 15 seçimdir kaybettiği halde, nerede hata yaptık diye kendini sorgulamaktan kaçıyor”.

KENDİLERİ DIŞINDA HERKESE SUÇLU!

“Bunun yerine suçlayacak, karalayacak, iftira atacak yer aramayı sürdürüyorlar. Depremzedeleri suçladılar, köylümüzü suçladılar, herkese ve herşeye bahane buldular ama aynaya bakmayı unuttular. Şimdi de, seçimin sağlıklı geçmesi adına çaba sarf eden taraf olduğumuz halde bizi suçlamaya çalışıyorlar. Her türlü kural tanımazlığı sergileyen, alınan kararlara uymadan toplumu germeye çalışan taraf oldukları halde, şimdi emniyet teşkilatımız, valilik adına konuşmaya kalkıyorlar”.

BU KAFAYLA SONUÇ DEĞİŞMEZ

“Oysa aynı zihniyet şehitler vermemize neden olan terör örgütleri destekçileriyle seçim süreci boyunca işbirliği yaptı. Ülkemizi bölmek için uğraşan her türlü yapıya özgürlük, işe iade sözü verdi. Milletimiz de bunun üzerine gereğini yaptı. Belki de bu tabloyu görmemek için aynaya bakmak istemiyorlar ama iftira, karalama ve suçlu aramakla hiçbir yere varamayacaklar. Önce aynaya bakmaları, kendileriyle yüzleşmeleri gerekir. CHP’nin bu kafayla girdiği her seçimde alacağı sonuç değişmeyecektir.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X