Kocaeli’de icradan satılık 2 milyon TL’lik araç!

Gebze İcra Dairesi, borçtan dolayı hacizli bulunan 2023 model Peugeot 408 marka otomobili icradan satışa çıkardı. Siyah renkli ve otomatik vitesli olan araç için belirlenen muhammen bedel 2 Milyon TL olarak açıklandı.

Büyütmek için resme tıklayın

Gebze İcra Dairesi, SBM kayıtlarında hasar kaydı bulunmayan ve kaporta aksamı tamamen orijinal olan 2023 model lüks bir otomobili, 2 milyon TL muhammen bedelle icradan satışa çıkardı. Yayınlanan ilan detaylarına göre, 41 BV 886 plakalı otomobilin SBM (Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi) kayıtlarında herhangi bir hasar kaydına rastlanmadı. Yapılan teknik incelemelerde ve Elcometer boya ölçüm cihazıyla gerçekleştirilen kontrollerde, aracın kaporta aksam parçalarının orijinali ile uyumlu olduğu tespit edildi. Araç üzerinde fabrikasyon CNC jantlar ve standart lastikler yer alırken, yedek parçalarında ve muhtelif yerlerinde göze batmayan ufak tefek çizikler bulunduğu not düşüldü.

YEDİEMİN’DE

1199 cm³ silindir hacmine ve 96 kW motor gücüne sahip olan benzinli, 5 kişilik lüks araç, şu anda Gebze Küçük Sanayi Sitesi Parçacılar mevkii D Blok No: 1 adresinde Yediemin Otoparkı'nda muhafaza ediliyor. Söz konusu satışa ilişkin artırma şartları, ayrıntılı açıklamalar ve aracın güncel görsellerine esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2026/3715 TLMT. dosya numarası ile erişim sağlanabiliyor. İlgililer, satış tarihinden önce mesai saatleri içerisinde yediemin otoparkına giderek aracı yerinde inceleyebilecekler.

05 Tem 2026 - 13:08 Kocaeli- Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.