İYİ Parti’de neler oluyor? Büyük saygısızlık!
İYİ Parti Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve il başkan yardımcısı Nusret Acur’un İYİ Parti Genel başkan yardımcısı hakkında yaptıkları paylaşım parti içinde büyük tepki yarattı.
İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu’na İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şerif Uzunal sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla oldukça sert sözlerle yüklendi.
Parti içinden tepki “ Saygısızlık”
Uzunal’ın ve Acur’un partinin genel merkezde önemli isimlerinden ve yaşından dolayı genel merkezde bir ağabey gibi saygı gören ve partinin genel başkan yardımcısı olan Hayrettin Nuhoğlu ile ilgili yapılan bu paylaşım parti içinde büyük tepki yarattı.
Bu paylaşımı gören partililer “saygısızlık” olarak yorumladı.
Uzunal’ın ardından İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcıs Nusret Acur da Nuhoğlu’na sosyal medya hesabı aracılığıyla şu sözlerle yüklendi:
“Bir Hayrettin Nuhoğlu’muz Eksikti !
Genel Başkanımızın Lütfuyla Vekil Olmuşsunuz. Vekilliğiniz Gereğini Yapın. Yok, Milletvekilliği Çok Ağır Geldiyse, Kendinize Bir İl Seçin, (Kocaeli de Olur) Çıkın İl Başkanlığı İçin Yarışın.
Milletvekili Olmanız, İlçe Başkanları Üzerinde Tehdit Rüzgarı Estirme Hakkı Vermez. İşinize Bakın ve Elinizi İlimizden Çekin. Burası Genel Başkanımız Meral Akşener’in Memleketi. Bu Ekipte Sonuna Kadar Genel Başkanımızın Emrindedir. Siz Ekipçilik Yapacaksanız, Becerebiliyorsanız Milletin Gönlüne Girin, Yarın Yapılacak bir Ön Yoklamadan Belki Çıkarsınız.
Kin Ve Nefret ile Hareket Edip, Teşkilatları Karıştırmayın. Hele Hele İnsanların Ekonomik Durumlarını Fırsat Görerek Delege Özelinde Para Yardımında Bulunan Bir Adayın, Bizim Nazarımızda Makarna Dağıtan AKP Zihniyetinden Zerre Farkı Yoktur. (Genelmerkez Nezdinde Gerekirse Muhatabını Alır İspat Ederiz).
Ayrıca Madem Kocaeli ile Alakalısınız; Azıcık Vicdanınız ve Cesaretiniz Olsa, Zulme Uğrayan, Haksızlığa Uğrayan Grup Başkan Vekilimizin Son Günlerde Yaşadığı Sıkıntılarla Alakalı Duruş Gösterirdiniz. Birtane Açıklamanız Bile Yok. Oysa Aynı Durum Başka Bir Milletvekilinin Başına Gelse O Lütfü Bey, Türkiye’yi Ayağa Kaldırırdı! Birazcık Örnek Alın. Hayrettin Nuhoğlu Olarak Yaptıklarınıza Bu Saatten Sonra Hayret Bile Etmiyorum. Bizede Düşen O Sandıkta Sizede Gerekli Dersi Vermek Olacak. Sabırla Kongremize Bekliyoruz. ‘Hayret Sizden Olsun; Gayret Bizden!’