Kadir öldü ….

Malumunuz bugüne kadar aralarındaki coğrafik ve zihinsel uzaklıklara rağmen hatta konu ile hiç alakaları olmamalarına rağmen Arjantin, Şili ve Uruguay gibi ülkelerinde bulunduğu sözde ermeni Soykırımını tanıyan ve parlamentolarında kabul eden ülkeler safına , 2. Dünya savaşından sonra yeniden dirilişine alın terimizi emeğimizi kattığımız , acıvatan dediğimiz alamanyada katıldı.
Türk düşmanlığı taa Attila’ya Hun Türklerine kadar dayanan, hitler başta olmak üzere bilimum sorunlu ve insanlık için zararlı şahısların kaynağı , sözde müttefik alamanya denen hilkat garibesi ülke de sözde soykırımı kabul ederek ermeni seviciler arasında kendine yakışan yere nihayet yerleşmiş oldu.
Ecdadımızın da dediği gibi kırk yıllık kâni olmuyor yani. Dolayısıyla bunların kendi ayağındaki çamura, elindeki Haçlı-Nazi kanına, pisliğine bakmadan attıkları iftira ve yaptıkları densizliklere inanın şaşırmıyorum. Tek kızdığım ve tahammül edemediğim nokta çok büyük çoğunluğu kendini ruhen ve bedenen Türk hissetmeyen veya Türkiye cumhuriyeti devletinin bir ferdi hissetmeyen yaratıkların almanyada Türk asıllı siyasetçi diye anılması ve alman parlamentosunda Türkiye aleyhinde olacak işlere burnunu sokması.
Şahsım adına bu sözde Türk asıllı vekillerden hali hazırda Türk vatandaşı olan varsa , meclisimizin acilen çıkartacağı bir yasa ile Türk vatandaşlığından atılmalarını , bu onur ve şeref payesi olan mensubiyetten mahrum edilmelerini ve atıldıklarını dünya kamuoyu ile paylaşmalarını önemle istirham ediyorum .
Çuvaldızı alamanyaya ve ermenicilere batırdığımıza göre elimize iğneyi alıp kendimize batırmaya ufaktan başlayalım.
Bence bu yaşadıklarımızın ve maalesef dahada yaşayacaklarımızın en önemli nedeni diğer ülkeler ile çok yüzgöz olduk.
Hatta bir dönem , binlerce yıldır süre gelen Ortadoğu sorununu bir kentsel dönüşüm kolaylığıyla çözebileceğimizi , Habil ile kabili barıştırabileceğimizi , sanki bir şehrin kanalizasyon veya asfalt sorununu çözebileceğimiz kadar kolay sannettik.
ermenilerle acilen barışalım , karabağdanda ?
- vazgeçelim
- çok acı çektirmişiz size yahu , özür dilemesek bile , vah vah diyelim !
yunanistanla acilen el sıkışalım , paraları yokmuş destek olalım
- 12 adalar nedirki 16 adacığıda alsınlar , kullanıp geri verirler nasılsa !
yabancıların mülk edinme hakkımı , verelim gitsin
- kovalara koyup toprağımızı götürecek değillerya
Kıbrıs meselesi çok uzadı , rumlara elimizi uzatalım
- kolumuzu kurtaramazsak , protez yaptırırız !
kuzey ırak meselesi nedir yahu , adamlar devlet kurmuş önce biz tanıyalım
- sonra kurdukları devletciğin güneyi , doğusu , batısı diye larva larva çoğalırlarsa parmak sallar uyarırız !
Saddam öldü tabutuna el atamadık , kaddafi yandı bir bardak su dökemedik , mısır popcorn oldu göremedik , Halep düştü kardamıyız zarardamıyız bilemedik.
hatta tüm bu sorunları çözeceğimize o kadar inanmıştık ki !
peşin peşin megri megri demeyi bile ihmal etmemiştik.
Dünya siyasetini takip eden dış politika uzmanları bize hallederiz kadir lakabını takmışlarsa hiç şaşırmam , dizideki kadir ne kadar halledebildiyse bizde o kadar becerdik hamdolsun.
Sonuçmu ?
Kadir öldü ….
Yani yanlızız ; İslam ülkelerinde yanlız , vatikanda yalnız , yurt dışında yalnız , Türk Dünyasında yalnız ve en kötüsü yut içinde bile bir bütün değiliz.
Lütfen zararın bir yerinden , beklide dibinden dönelim artık
ve evvela Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce dediği gibi , Dünyada barış için Yurtta Barışı sağlayalım.
Selam ve dua ile