Kartepe yine bembeyaz
23 Mart 2021 11:15

Kartepe yine bembeyaz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre kentte bu hafta içi etkili olması beklenen kar yağışı Kartepe’de başladı

11 DERECE BİRDEN DÜŞTÜ

Haftanın başından itibaren soğuk hava dalgasının etkisi altına giren Kocaeli’de sıcaklıklar bir anda düştü. 11 derece birden düşen hava sıcaklarıyla birlikte şehir merkezlerinde yağmur yağışı da etkili olmaya başladı.

CUMA GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

Şehir merkezlerinde yağmur devam ederken, Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkisini sürdürüyor. Dün gece sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı yeni günle birlikte yolları da kapladı. Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi ekipleri, Kartepe’ye çıkan yolları açık tutmak için çalışmalara başladı. Bugün itibariyle Kartepe’ye çıkış yollarının tamamı açık tutulurken, kar yağışının ise cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor.

Güncelleme: 23 Mart 2021 11:16
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
Dr. Emre Erdoğan
X