Kocaeli’de Superonline mağduriyeti
İstanbul’dan Gebze’ye taşınan Hava Yazıcı isimli vatandaş Turkcell Superonline tarafından mağdur edildi
Haber - Kubilay Kozak
İstanbul’dan Gebze’ye taşınan Hava Yazıcı isimli bir vatandaş Şikayetvar.com’a Turkcell Superonline tarafından mağdur edildiği ile ilgili bir şikayet paylaştı. Vatnadaş Yazıcı’nın taşınma sebebiyle nakil istedi ama gittiği yerde boş port olmadığı için nakil yapılamadı. Aboneliğinin iptalini isteyen Yazıcı ise başka bir şokla karşılaştı.
İŞTE HAVA YAZICI İSİMLİ VATANDAŞIN O ŞİKAYETİ:
İstanbul'dan Kocaeli Gebze'ye taşınma sebebiyle Superonline nakil işlemi yaptırmak için müşteri hizmetlerini aradığımda alt yapılarını kontrol ettiklerinde boş port olmadığından nakil yapamadıklarını söylediler. Cayma bedeli olmaksızın üyeliğimin iptalini yapacaklardı. Yeni taşındığım yerde ikametin olmadığından adıma kayıtlı herhangi bir fatura ile iptal edileceği bilgisi verildi. 26 Şubat'ta iptal dilekçemi evraklarımı göndermeme rağmen iptalimin yapılmadığını aksine bir fatura tarafıma yansıtıldığını hatta 2. Faturalandırma döneminin yaklaştığını gördüm.
CAYMA BEDELİ YANSITILMADAN İPTALİNİ İSTİYORUM
Müşteri hizmetlerini aradığımda evraklarımın eksik olduğunu ikamet evrakım olmadığından üyelik iptali edilemediğini söylediler. Söyledikleri tarih 18.03.2021 iptal başvuru tarihim ise 26.02.2021'dir. Adıma kayıtlı fatura taraflarına ibraz etmeme rağmen bu evraklar kendileri tarafından yeterli olacağı söylenmesine rağmen iptal işlemi yapmıyorlar. Tarafıma yansıtılan faturanın ve yeni gelecek olan faturanın iptalini cayma bedeli yansıtılmadan iptalini istiyorum.
BİLGİLENDİRME YAPILMADI
Şu işsizlik döneminde Superonline kendilerinden kaynaklı eksik yanlış ya da her neyse aktardıkları bilgi dolayısıyla ben fatura ve cayma bedeli ödemek zorunda tutuluyorum. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeler dinlensin ve mart tarihli faturanın iptalini istiyorum. Ayrıca Superonline tarafından sözde eksik evrak sebebi ile tarafıma bilgilendirme yapıldığını söylediler. Tarafıma hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmamıştır.
