Küçük esnafın hiçe sayılmasından bıktık
Kocaeli Kafe ve Restorant İşletmecileri Derneği (KOKRİD), zor günler geçiren esnaflar adına bir mektup yazdı. Yazılan mektupta “Hataların bizim üstümüze yıkılmasından bıktık” ifadeleri yer aldı.
SİYASİLERE AÇIK MEKTUP
Koronavirüs salgını döneminde zor günler geçiren esnaflar adına Kocaeli Kafe ve Restorant İşletmecileri Derneği (KOKRİD) siyasilere açık mektup yazdı. Açıklamayı KOKRİD adına Dernek Başkanı Yaşar Aktaş gerçekleştirdi.
HİÇE SAYILMASINDAN BIKTIK
Aktaş gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Siz değerli siyasetçilerimizin küçük esnafı hiçe saymasından bıktık. Pandemi dönemince en büyük bedeli bizlerin ödemesine rağmen en az desteği biz aldık.
GÖĞÜS GEREN BİZLERİZ
Ve siyasetçilerin kendi hatalarını örtmesi için bizim üstümüze yüklenmesinden bıktık. Bugün İzmir’de açlık sınırını çoktan aşan müzik insanının intiharı daha sıcaklığını korurken bizleri hep suçlu yerine koymanıza üzülüyoruz. Sizleri bizlerin seçtiğini düşündükçe üzülüyoruz. Çünkü bizler asılız. Seçim zamanı bizlerden oy isteyen sizlersiniz, iki seçim arası yaptığınız tüm yanlışlıklara göğüs geren bizleriz. Ama yeter!
ÖZÜR DİLEYİN
Toplantıları yapan, insanları bu dönemde salonlara,alanlara dolduran sizlerin, tüm pandemi kurlarına uyarak mekan açanlar bizleri suçlanmanız yanlış değil mi? Bu nedenle İyi Parti Başkan yardımcısı kendini pandemi kurulu yerine koyacağına Anadolu’da yaptığı üye toplantıları için bu insanlardan, kafe restorant bar müzik insanlar, çalışanlar bu sektöre hizmet eden tüm insanlarımızdan özür dilemelidir” dedi.
Haber - Cansu Albayrak