PTT önünde uzun kuyruklar oluştu!
Koronavirüs salgını nedeniyle kabine tarafından ülke genelinde ‘tam kapanma’ kararı alındı. Salgının önüne geçmek ve yavaşlatmak için 29 Nisan’da başlayan ve 17 Mayıs’ta sona erecek sokağa çıkma yasağında 6. gün geride kaldı
İKAMETİNE EN YAKIN ŞUBE
Tam kapanma döneminde banka ve PTT’lerin az sayıda personelle açık olacağı duyurulmuştu. Vatandaşlar ikametlerine en yakın banka ve PTT şubelerine giderek işlemlerini yapabiliyor. PTT’ye yatan emekli maaşları, işsizlik maaşlarını çekmek isteyen vatandaşlar bugün PTT önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
POLİS UYARDI
PTT İzmit Şubesi’nde sabahın erken saatlerinde başlayan yoğunlukta vatandaşlar, saatlerce oluşan kuyrukta bekledi. Fethiye Caddesi’ne kadar uzanan kuyrukta yer yer tartışmalar yaşanırken polis sosyal mesafeye uymayanları uyardı. Kuyrukta bekleyen vatandaşlar ise çalışan personel sayısının çoğaltılmasını istedi.
Haber - Cansu Albayrak
