Şener Söğüt’ün abisi koronadan vefat etti!
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün abisi Köksal Söğüt, Kovid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.
Alınan bilgilere göre, yüksek ateş şikayetiyle özel bir hastaneye giden Köksal Söğüt, şikayetlerinin devam etmesi sonucu İzmit’te ki bir özel hastaneye sevk edilmişti.
Böbreklerinden rahatsız olan Köksal Söğüt, rahatsızlığının artması sonrasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldı ve yoğun bakıma alındı.
Test sonuçlarından birisi negatif çıkan ancak solunum sıkıntısı yaşayan Köksal Söğüt, akciğerlerinde ki bulgular nedeniyle Kovid19 teşhisi ile tedaviye alındı. Daha önce hastalığa yakalanan ve iyileşen bir hastanın kanı tedavi için bulunmasına rağmen Köksal Söğüt sabah saatlerinde yoğun bakım ünitesinde vefat etti.
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde işlemleri devam eden Köksal Söğüt’ün cenazesinin nerede ve ne zaman toprağa verileceği henüz belirlenmedi.