Türkkan Uslu'nun babasıyla görüştü
23 Haziran 2021 10:19

Türkkan Uslu'nun babasıyla görüştü

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’nda bulunan çiftliğindeki bazı kaçak yapıların  tahliye işlemi ve yıkım çalışmaları geçtiğimiz gün başlamıştı

4 KİŞİ DARP ETTİ

Çiftlikteki yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Mustafa Uslu ise, Lütfü Türkkan’ın şoförünün de aralarında olduğu öğrenilen 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Şahıslar tarafından ağır şekilde darp edilen ve kanlar içinde kalan Uslu, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

“BÜYÜK ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM”

Büyük tepki gören olay sonrası İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Dilovası’ndaki ahırların yıkımı esnasında, görevini yapan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu yapılan saldırıyı büyük üzüntüyle öğrendim.

“YANINDA OLACAĞIM"

Basın özgürlüğünün ve emekçilerinin her daim yanında olmuş bir siyasetçi olarak, bu çirkin olayın takipçisi olacağım. Mustafa Uslu kardeşimize  geçmiş olsun diyor, yanında olacağımı ilan ediyorum.

“MAĞDURİYETİN TELAFİSİ İÇİN YANLARINDA OLACAĞIM”

Ahırların yıkımı sırasında yaşanan talihsiz olaydan sonra muhabir Mustafa Uslu kardeşimi şirketimiz Gn. Md. ziyarete gitti.

Baba Serdar Uslu ile de ben görüştüm. Yaşadıkları mağduriyetlerin telafisi için yanlarında olacağımı tekrar ettim. Mustafa'nın yanında olmaya devam edeceğim."

 

Güncelleme: 23 Haziran 2021 10:20
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
bemove beyza erenkaya masaüstü
X