YHT günde 4 sefer yapacak
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, normalleşme süreci kapsamında Yüksek Hızlı Tren Seferlerinin (YHT) İzmit ve Gebze istasyonlarında 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeniden başlayacağını belirterek, “İstanbul-Ankara ve İstanbul-Konya olmak üzere karşılıklı 4 sefer olacak” dedi.
Pandemi nedeniyle YHT seferlerine İzmit ve Gebze’de ara verilmişti. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, önceki gün yaptığı açıklamada bu seferlerin 8 Haziran Pazartesi günü yeniden başlayacağını duyurdu.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, konuyu yakından takip ettiklerini belirterek, “Bir ara İzmit’in bu konuda ihmal edildiği söylense de, aslında Pandemi nedeniyle alınmış bir önlem söz konusuydu. Milletvekilimiz aracılığıyla kamuoyunu sürekli bilgilendirdik.
Seferler 8 Haziran’dan itibaren yeniden başlıyor. İzmit ve Gebze’de karşılıklı 4 sefer gerçekleşecek.
Normalleşme sürecinde hızla eski hayatımıza dönüş yapıyoruz ama bir kez daha belirtmek isterim ki, hijyen, sosyal mesafe ve maske gibi tedbirleri lütfen ihmal etmeyelim” dedi
GÜZERGAH VE SAATLERİ
Ankara-İstanbul
İzmit: 10.13-20.16
Gebze: 10.46-20.49
İstanbul-Ankara
Gebze: 09.53-18.22
İzmit: 10.26-18.55
Konya-İstanbul
İzmit: 11.27-20.57 Gebze: 12.00-21.30
İstanbul-Konya
Gebze: 08.53-19.02
İzmit: 09.26-19.35