Kandıra yolunda kaza: 2 ölü 4 yaralı
İzmit Kandıra yolunda bir otomobille hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 2 kişi öldü 2’si çocuk 4 kişi ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre D-605 karayolundan Kandıra yönünde seyir halinde olan Nejdet Yıldız idaresindeki hafif ticari araç, İzmit Kandıra yolu Davuldere mevkisinde karşı yönden gelen Recep Yaşar idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yola savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkartılarak sağlık ekiplerin teslim edildi. Kazada yaralanan sürücüler Recep Yaşar, Nejdet Yaşar ve çocukları Asyanur Yaşar ile Azra Yıldız (3) ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde her iki sürücünün eşleri Leman Yaşar ile Nurgül Yıldız’ın olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi. Kaza nedeniyle İzmit Kandıra yolunda trafik yaklaşık 2 saat boyunca kontrollü olarak verildi. Kazada yaşamlarını yitiren Leman Yaşar ile Nurgül Yıldız’ın eşinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.