Kavşutlar Mekana kurşun yağdırdı
04 Eylül 2021 11:39

Kavşutlar Mekana kurşun yağdırdı

Pişkin Simit’in eski sahipleri Cengiz Kavşut ve oğlu Mert Kavşut isim hakkı sebebiyle kendisine dava açan Durgut Özer’e Yeşilova’daki bir kafede dört el ateş açtı

Kocaeli Barış’tan Merve Dişli’nin haberine göre; İzmit’te simit üretim ve satışında önemli bir marka olan Pişkin Simit, geçtiğimiz yıl Cengiz Kavşut tarafından 1 milyon 450 bin TL karşılığında işadamı Durgut Özer’e satılmıştı. Ancak satış sırasında, Cengiz Kavşut firmanın isim hakkı olan Pişkin markasını Özer’e değil Avukat Sebilay Kavşut üzerine geçirmişti. Bu yüzden taraflar gerilmiş Durgut Özer, Kavşut’u dava etmişti.

Özer’in davayı geri çekmesini isteyen Cengiz Kavşut geçtiğimiz aylarda da oğlu Mert Kavşut ve yeğeni ile birlikte, Durgut Özer’in babası olan İzzet Özer’e saldırmıştı. Kavşutlar bu kez direkt Durgut Özer’le bağlantı kurdu.

Özer’i arayarak görüşmek isteyen Cengiz Kavşut, Özer’in Yeşilova’daki ofisinde olduğunu öğrenince bir kafede buluşmayı teklif etti. Ağabeyi ile Durgut Özer masada otururken mekana gelen Cengiz Kavşut, mekan kalabalık olmasına rağmen dört el ateş edip kaçtı. Polisin şimdi Cengiz Kavşut ve Mert Kavşut’u aradığı öğrenildi.

 

Güncelleme: 04 Eylül 2021 11:39
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X