Biz bu şehirde milletvekili kazanacağız!
09 Nisan 2021 16:20

Biz bu şehirde milletvekili kazanacağız!

Büyük Birlik Partisi 10. Olağan İl Kongresi Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılıyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katıldığı kongrede tek aday mevcut başkan Remzi Kaya

Haber- Cansu Albayrak

 

Sekapark’ta bulunan Kongre Merkezi’ndeki kongreye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Deva İl Başkanı Adem Koç, BBP İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtuna, BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir, BBP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, BBP İzmit Kadın Kolları Başkanı Ayşe Meral, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Ferhat Uzun ve parti üyeleri katıldı.

DİVAN BAŞKANI YELİS

322 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede 30 kişilik yönetim kurulu, 3 kişilik disiplin kurulu, 30 kişilik üst kurul delegesi seçildi. Kongrenin divan başkanlığını BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, katip üyeliklerini ise BBP İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtuna, BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir ve BBP İzmit Kadın Kolları Başkanı Ayşe Meral yaptı.

 “YERİMİZİ ASLA TERK ETMEDİK”

Kongrede ilk konuşmayı mevcut İl Başkanı kongrenin tek adayı Remzi Kaya gerçekleştirdi. Kaya konuşmasında, “28 yıl önce Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 99 vatan, millet, bayrak ve İslam sevdalısının kurduğu BBP’liler olarak aynı inanç, aynı ideal ve aynı ülkü ile Şehit liderimizin ayak izlerine basarak, genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin öncülüğünde yılmadan, yorulmadan, korkmadan çalışmaya devam ediyoruz. Liderimizi on iki yıl önce şehit düşüren hainler kapalı kapıların ardındaki karanlık odalarda ellerini ovuşturarak, "Bu hareket lideriyle yaşayan bir harekettir, artık bitmiştir" diyenlere inat görev yerimizi asla terk etmedik” ifadelerini kullandı.

“ELLERİMİZ KİRE HİÇ BULAŞMADI”

Elhamdülillah ayaktayız diyen Kaya, “Genel Başkanımızın öncülüğünde onun bize bıraktığı bayrağı gururla taşıyoruz. Bundan sonra yılmadan korkmadan taşmaya devam edeceğiz. Bugün yeni bir besmele ile hareketimize ivme kazandıracak şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize söz veriyoruz. Bugüne kadar ellerimiz hiç kire bulaşmadı. Bundan sonra da bulaşmayacak. İnancımızı asla kaybetmeyeceğiz. Yeni il binamızın açılışı var. İl Binamızın hazırlanmasında, Metehan küpçü kardeşim olmak üzere tüm il başkanlarım, ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Biz bu şehirde milletvekili kazanacağız. Eğer milletvekili kazanamazsak, kazananı belirleyeceğiz. Biz korkmayacağız. Bugün yeni bir besmele ile yeni hareket kazanacağız. Binlerce kes şükürler olsun” ifade etti.

Güncelleme: 09 Nisan 2021 16:22
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X