CHP’den Erol Köse’ye büyük vefasızlık
15 Şubat 2020 11:27

CHP’den Erol Köse’ye büyük vefasızlık

İzmit’te Çetin Emeç Üst Geçidini yerine yapılan yeni üst geçidi Erol Köse’nin ismini verilmesi ile ilgili başlayan tartışma da Erol Köse’ye büyük vefasızlık yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA hastanesinin yakınında bulunan Çetin Emeç Köprüsünü yıkarak yeni bir köprü inşa etmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın köprünün ismiyle ilgili olarak CHP’lilere büyük bir jest yaparak köprüye CHP’li Erol Köse’nin ismini vermişti. Bu olaya karşı Köse’nin kararından vazgeçmesinde Hürriyet’in ortalığı karıştığı öğrenilmişti.

Erol Köse ise Büyükakın’ın bu jestini kabul etmişti. Bu olayla ilgili olarak bir anda kamuoyunda Köse’ye karşı kabul etmemesi yönünde büyük bir baskı yapıldı. Büyükakın’ın yaptığı jesti kendisine yediremeyen İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise bununla ilgili olarak Çetin Emeç isminin bir kütüphaneye verileceğini söylemişti. CHP’liler ve bazı ulusal medya organları da başta olmak üzere Köse’ye büyük baskı yaptı.

Köse’ye büyük vefasızlık

Yaşanan bu olaylarla ilgili CHP’li Sefa Sirmen’in Köse için “CHP’den ihraç edilmeli” diyerek Köse’yi adeta tehdit ettiği öğrenildi. Köse’ye yapılan bu vefasızlık parti içinde rahatsızlık yaratırken Köse açıklamada bulundu. Köse açıklamasında  “Sefa Sirmen beni partiden ihraç etmek istedi” dedi. Köse, “Eski Milletvekili Sefa Sirmen benim için, ‘CHP’den ihraç edilmeli’ demiş. Bana CHP’den ihraç edilebilir diyen en son kişi Sefa Sirmen’dir. Sirmen’in yetiştirilmesini ben sağladım. Sefa’nın milletvekili olmasında katkım vardır. Sefa aylar önce bana seninle iftihar ediyorum demişti” diye konuştu.

 

Güncelleme: 15 Şubat 2020 11:28
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X