Esnaf Odasına CHP’ den moral ziyareti
05 Aralık 2020 17:37

Esnaf Odasına CHP’ den moral ziyareti

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İl yöneticisi Selim Tetik, ilçe yöneticileri İbrahim Şeker, Gülseren Solmaz Altunal, Hatice Uçar, Hasan Ali Hamarat, Meclis Üyeleri Erkan Uygun ve Eren Kır, pandemi, döneminde sıkıntılı günler yaşayan esnaf temsilcilerini ziyaret ederek, yanlarında olduklarını söylediler.

Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Başkan Yardımcıları Hakan Tatlı, Mehmet Ali Yıldırım, Tuncay Aksu’nun da hazır olduğu ziyarette, esnafın bu dönemde yaşadığı sıkıntılar, kepenk kapatan iş yerlerinin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar konuşuldu.

Bülent Yıldız konuyla ilgili olarak verdiği bilgide, “Ziyarette, son günlerde salgınla mücadelede alınan kısıtlamalar kapsamında zaten sıkıntı içinde olan esnafımızın katlanan sorunları ve öncelikli olarak yapılması gerekenler hususunda görüş alış verişinde bulunurken, belediyenin esnaflara yönelik 1000 liralık ayni yardım yapılacağı haberine yönelik olarak da her birimizin bu konunun takipçisi olacağımızı konuştuk. Bizleri ağırlayan Sayın başkanımıza ve yönetimine tekrar teşekkür ediyoruz” denildi.

Güncelleme: 05 Aralık 2020 17:37
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X