Güney’den Hürriyet’e cevap
13 Eylül 2021 12:01

Güney’den Hürriyet’e cevap

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, kendisine yöneltilen iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yayınladığı fotoğrafla açıklamasını yalanlamadığını, tam tersine doğrularını belirterek şunları söyledi:

BİZİ YALANLAMIYOR, DOĞRULUYORSUNUZ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medyasında yayınladığı fotoğrafla bizim sözlerimizi yalanladığını düşünmüş. Oysa tam tersine, bu fotoğraf bizi yalanlamıyor, doğruluyor.

BİR GÜN SIFIRDAN PROJE TAMAMLARSA DAHA İYİ ANLAYACAK

Fatma Hanım, 2,5 yıl geçti hala sıfırdan bir projeye başlayamadı. Birgün böyle bir çalışma içine girerse, kaba inşaatın ne demek olduğunu daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum. Kendi yayınladığı fotoğrafta bile yapının kaba inşaatı açıkça görülürken, doğru konuşmayan kim, tekrar düşünmesi gerekir.

BERDUŞ MEKANI OLMUŞTU

Burada meclis üyelerimize de bir parantez açmak gerekiyor. Her defasında haksız ve ağır şekilde eleştirdiğiniz meclis üyelerimiz geçen yıl bu yapının yüzüne bakmadığınız için berduş mekanı haline geldiğini hatırlatmasa belki de hiçbir zaman orada kreş yapmak aklınıza gelmeyecekti.

KREŞ ÜCRETLİ Mİ, ÜCRETSİZ Mİ?

Burada tartışılması gereken asıl mesele, dar gelirliler için diye tanıttığınız bu kreşin 1000 TL aylık ücretle hizmet verecek olmasıdır. Milletimizi muhatap alıp, aslında bunu yanıtlamanız gerekirken yine algı oyunuyla gündemi değiştirmenize artık biz de acı acı gülümsüyoruz. Bir kez daha görülmüştür ki, makyaj akmış, gerçekler ortaya çıkmıştır

Güncelleme: 13 Eylül 2021 12:02
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X