Köylerimize değer katmaya devam edeceğiz
31 Aralık 2020 12:57

Köylerimize değer katmaya devam edeceğiz

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Orhaniye ve Çububuklu Osmaniye, Kozluca, Balören, Dağköy, Durasan ve Sultaniye Mahalleleri’nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Güney ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Biz İzmit'e hizmet etmek, köylerimize değer katmak için yolumuza hiç durmadan devam edeceğiz” dedi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, 4000 ton asfalt serimi yapılarak adeta otoban görünümüne kavuşturulan köy yollarını yerinde inceleyerek bilgilendirmeler de bulundu. Kandıra yolundan Orhaniye ve Çububuklu Osmaniye yolunu da içine alarak Kozluca, Balören, Dağköy, Durasan ve Sultaniye mahallelerini birbirine bağlayan 2700 metrelik yola yol altyapı ve 2700 metre sıcak asfalt serimi yapılarak vatandaşın köylere rahat ulaşımı sağlandı. Başkan Güney’e incelemelerinde, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan,  bölge muhtarları, AK Parti ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ve vatandaşlar da hazır bulundu.

İZMİT BELEDİYESİ GÖRMEZDEN GELDİ

İzmit Belediyesi’nin görmezden geldiği ve vatandaşların taleplerine rağmen müdahale etmediği bakımsız halde olan köy yolları, bölge sakinlerinin ve muhtarlıkların talepleri doğrultusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yolu baştan sona yol alt yapısı ile birlikte yeniledi. Çalışmayı yerinde inceleyerek Büyükşehir Belediye çalışanlarından bilgi alan AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali Güney "Bu yol ile birlikte bir çok köyümüze konforlu ulaşım sağlanacak. Vatandaşımız kaliteli bir asfaltta araç sürerek daha kısa zamanda evlerine ulaşacak. Yolun önceki halini biliyoruz. Biz İzmit'e hizmet etmek, köylerimize değer katmak için yolumuza hiç durmadan devam edeceğiz. İzmitimize bu hizmeti sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a çok teşekkür ediyoruz. AK Parti teşkilatları ve belediyeleri ile hiç kimseyi yolda bırakmayacağız"dedi.

 

Güncelleme: 31 Aralık 2020 12:59
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Mümtaz kaplan 21:09 - 31 Aralık 2020

Belediye ninn yaptığı yatırımda senin yeirn ne Ali ? Sen Parti'nin ilçe başkasin. Elbette gelen hangi parti olursa bu olsun hizmet etmeye mecburdur. Ama sen belediye başkanı ve yetkililerinin önüne geçiyorsun. Önce kaybettiğin izmitin hesabını öde Ali.

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
KOTO
kaan uçar masaüstü
X