Sandık müşahitleriyle buluştular
AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, teşkilatın en uç noktalarına dokunmayı sürdürüyor. İlçe başkanı Pınar Atabay, önceki gün son seçimde sandık müşahidi olan kadınları ilçe başkanlığında ağırladı
TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları, ev ev, mahalle mahalle gezerek teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, girdikleri her evde güler yüzle karşılandıklarını, vatandaşı dinleyerek teşkilat çalışmalarına yön verdiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımıza olan sevgi ve muhabbeti girdiğimiz her evde görüyor, yaşıyoruz.
Kadınlar olarak bu muhabbetin eksilmeden sürmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Milletimizle olan gönül bağımız çok güçlü” dedi. Atabay, amaçlarının İzmit’te partili veya partisiz herkese ulaşmak olduğunu, özellikle teşkilata emek verenleri çok önemsediklerini belirterek, “Sandık müşahitlerimiz özellikle seçim günlerinde milletimizin oylarına sahip çıkarak çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.
AK Parti olarak onların önemini çok iyi biliyor ve değer veriyoruz. İzmit’te toplam 808 sandık müşahidimiz var. Yirmişerli gruplar halinde tamamıyla bir araya gelecek ve onların görüş ve önerilerini de alacağız. Katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.