Afrikalı kulüp, Körfezli Kulüple kardeş oldu
03 Ocak 2021 13:07

Afrikalı kulüp, Körfezli Kulüple kardeş oldu

Ülke olarak 2020 yılını acı anılarıyla, pandemisiyle geride bırakırken 2021 yılına yeni umutlarla girdik. Körfez Vefa SK Kulübü, yeni yılda da sürpriz çalışmalar yapacağını gösterdi ve Afrika’nın Tanzanya kulüplerinden olan İzava Stars Futbol Kulübü ile kardeş oldu.

Kardeş kulüp olmak için her iki kulüp yöneticileri de prensipte anlaştılar ve Körfez Vefa SK Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç tarafından gönderilen atkıları takarak ilk kardeşlik mesajını verdiler.

Körfez Vefa SK Kulüp Başkanı Kılıç, İzava Stars kulübü ile kardeş olmak için prensipte anlaştıklarını söyleyerek, “Bunun için protokol anlaşma yapma kararı aldık ve buradan kendilerine atkılarımızı, flamalarımızı gönderdik. Atkılarımızı takan futbolcular kardeş kulüp olmanın heyecanını yaşadıklarını gösterdiler. İlk kardeş kulübümüzün bu kıtadan olması heyecan verici, Afrika veya ülkemizde hazırlık maçları, futbol alanında yardımlaşma, destek verme, destek alma konuları ileriye yönelik çalışmalarımız içinde yer alacaktır.Tüm kulüp yöneticileri ve sporcuları adına Izava Stars Kulüp Başkanı Ahmet Kemal Öncü’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Güncelleme: 03 Ocak 2021 13:07
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X