Merhabalar

Bizim toplumumuzda büyüyen insanlar hediye almayı severler ve tabii ki hediye vermeyi daha çok.
Yeni Kocaeli gazetesi sahibi kıymetli gazeteci Merve DİŞLİ‘yi ziyaret ettiğimde kendisine bir çiçek hediye ederken kendisi de bana bu köşeyi hediye etmek istemişti. Memnun oldum müteşekkir kaldım.
Konuşmak, anlatmak ve keza yazmak kendini ifade etmenin ve sağlıklı diyaloglar geliştirmenin en güzel yolları. Sözler çokça unutulsa da yazılar baki kalıyor bu anlamda yazmanın çok kıymetli bir şey olduğuna inandığım için okumanız dileğiyle yazıyorum.

Başlangıç için hoş olmasını dilediğim varlığımın göstergesi olarak bir şiirimi kabul etmenizi istirham ederim.

Güzel Şiir.
güzel güzel yaşayan
güzel insanlara
bugünlerinden güzel yarınlar
dilerim.
güzel sözcüklerle bezenmiş
güzel çiçeklerin
şarkılarını söylediği
saksıları da güzel olsun
dilerim.
güzelliklerle dolu
güzel bir zamanın
rengi de güzel olsun
sana benzeşirken
daha da dilerim ki
güzelleşsin.

2026/İzmit


Şimdilik bu kadar yine görüşürüz umuduyla.
Hoşça kalın dostça kalın.

Önemli Not: Yazılarımı okurken bir kelimenin yanlış olduğunu düşünürseniz lütfen uyarın düzelteyim ancak bir kelimesinin yalan olduğunu düşünürseniz rica ederim okumayı o anda bitirin. Çünkü yalan söze insan vakit ayırmamalı. Hayat kısa.

Bir sonraki yazımın konusu:
‘50 kuruşluk yazı’
Ondan sonraki yazımın konusu:
‘Ankara’nın yüksek tepeleri’

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Turgay Seyis -


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Ali Alkan - Her yazını zevkle tüm dikkatimle okucam bilesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 12:50
05

Çamur - Hayırlı olsun okuyacagımız yazınız öğreneceğimiz çok şey olacaktır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 21:32
03

Özgür Ülke …! - Tebrik ediyorum, söz uçar yazı kalır. Günümüzde kendini ifade etmek çok kıymetli , lakin özgürlükler için yol ayrımımda olduğumuz dönendeyiz. İfade edebileceğimiz yarınlar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 22:55
01

Cem Saraç - Tebrik eder hayırlı olmasını dilerim. Değerli ağabey yazılarında güzellikler olacağından şüphem yok. Selamlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 19:42


Anket CHP'de Yaşanan Son Gelişmeleri Nasıl Değerlendiriyorsunuz?